Ma - Vr : 9:00 - 18:00 - Bel ons naar: 06-53980270

Opledingcentrum SpeedVCA-BASIS in en rondom Tiel!

De opleiding VCA-BASIS (B-VCA) is in het leven geroepen voor diegene die hun taken uitvoeren op een bouwterrein of een andere bedreigende werkomgeving. Met dit certificaat kan de cursist aanduiden te beschikken over basisgeleerdheid over Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Evenzo geeft hij met dit certificaat te kennen op de hoogte te zijn van hetgeen men van hem verwacht ten tijde van gevaarlijke situatie. Op veel werkplekken is het VCA-certificaat inmiddels al een dwingend vereiste.

Werkt u als leidinggevende of ZZP’er? Vaak dient u dan in het bezit te zijn van een VCA-VOL certificaat. Voor deze opleiding klikt u hier.

  • Wet- en regelgeving;
  • Erkennen van bedreigende situaties;
  • Het nemen van juiste stappen om letsel te ondervangen;
  • Enkele proeftoetsen ter voorbereiding op het toetsingsmoment.

Na afloop van onze VCA-BASIS opleiding worden de cursisten in de gelegenheid gesteld aan een examen deel te nemen. Het examen wordt zowel in het Nederlands, als in het Engels, Pools en Turks aangeboden.

Cursisten die moeilijk lezen, kunnen een voorleestoetsing aanvragen.

Nadat de cursist het examen met succes heeft afgesloten, ontvangt hij/zij direct het VCA-BASIS certificaat. Ook krijgt de cursist een pasje ter grootte van de creditkaart uitgereikt, wat het bij zich dragen vergemakkelijkt. Het certificaat is 10 jaar geldig.

Bijdrage aan deze praktijkopleiding ‘VCA-BASIS’ bedraagt € 99,-
Afnemen van een examen ‘VCA-BASIS’ bedraagt € 100,-
Bijdrage aan deze opleiding incl. examen bedraagt € 189,-.

Lunch en lesmateriaal zijn inclusief.

Deze bedragen zijn exclusief 21% BTW.

  • Aangepaste groepsprijzen;
  • Training op locatie? Onze docent komt naar u toe!

Heeft u nog andere vragen of wilt u met ons sparren over uw wensen? Bel ons gerust!

Opleidingscentrum Speed
Mobiliteit & Veiligheid

Energieweg 76
6546 DD Nijmegen
06-53980270

 

VCA basis Opheusden, VCA basis Kesteren, VCA basis Culemborg, VCA basis Geldermalsen, VCA basis Maurik, VCA basis Buren, VCA basis Zaltbommel, VCA basis Wamel, VCA basis Kerk-Avezaath, VCA basis Wadenoijen, VCA basis Ophemert, VCA basis Echteld, VCA basis Zoelen, VCA basis Beneden-Leeuwen, VCA basis Zetten, VCA basis Rhenen, VCA basis Ingen, VCA basis Lienden, VCA basis Ochten, VCA basis Druten, VCA basis Horssen.

Direct aanmelden